Srce

14,00 KM

Prirodni lijek i dodatak ishrani za poboljšanje rada srca

Sastojci: Glog, crvena djete­lina, bijeli luk, đum­bir, ljuta paprika.

Količina: 50 ml

Opis

Prirodni lijek i dodatak ishrani za poboljšanje rada srca.

Pravilna funkcija srca je od vitalnog značaja naročito kod sportista koji su izloženi velikim naporima, što podrazumijeva naročita opterećenja srca. U biljnu formulu za srce ulaze biljke za čišćenje krvi, poboljšanje cirkulacije i direktno jačanje srčanog mišića.

Glog je najbolja biljka za jačanje srca i otklanjanje srčanih problema. Potrebno je koristiti svjež plod gloga.

Ljuta paprika. Pored bijelog luka ova biljka ima ključnu ulogu u svim procesima oporavka. Uloga ljute paprike jeste povećanje dotoka krvi u određeni dio tijela, čime se podstiče efikasnija borba ćelija imunog sistema i ishrana tkiva.

Crvena djetelina je ključna biljka u formulama za čišćenje krvi. Sadrži kamaričnu kiselinu koja razrjeđuje krv, obezbjeđujući lakši rad srca, a imunim ćelijama i hranljivim sastojcima lakše kretanje kroz sistem.

Bijeli luk predstavlja najbolji prirodni antibiotik, razarač kancerogenih i masnih ćelija. Njegov jak ukus i miris potiče od sumpornih jedinjenja, koja uništavaju sve mikroorganizme, čiste jetru i krv, podstiču iskašljavanje i čišćenje pluća.

Đumbir. Pored antibakterijskog dejstva đumbir je poznat kao pokretač cirkulacije, regulator rada želuca i jetre, i odličan antioksidans koji izbacuje otrove iz sistema za varenje.

Način upotrebe: 60-120 kapi 4-6 puta dnevno, u zavisnosti od stanja pacijenta. Može se piti sa vodom, sokom ili čajem. Promućkati prije upotrebe.

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mjestu, van domašaja djece.

Rok trajanja: Neograničeno