Ženska formula

14,00 KM

Prirodni lijek i dodatak ishrani za poboljšanje rada ženskih polnih organa

Dejstvo: Usporava sta­renje žena na prirodan način, pomaže uklanja­nju osjećaja vreline, dovodi hormone u ravnotežu, podstiče normalan mjesečni ciklus.

Sastojci: Anđelika, virak, piskavica, valerijana, hmelj, kleka, sladić.

Količina: 100 ml

Opis

Ova biljna formula sadrži slijedeće biljke:

Anđelika sadrži supstance koje djeluju kao sedativi. Smanjuje menstrualne bolove, reguliše mjesečne cikluse i poboljšava proizvodnju mlijeka kod dojilja.

Piskavica je jedna od najboljih biljaka za regulaciju hormona. Sadrži supstance slične progesteronu pa se koristi i kod terapija vezanih za problem plodnosti, menopauze i poboljšanja raspoloženja.

Valerijana je još jedna biljka koja ima smirujuća dejstva na nervni sistem. Svojim eteričnim uljima i drugim supstancama podstiče smirenje nerava ublažavajući stanja izazvana stresom.

Hmelj je biljka koja je naročito korisna za žene. Sadrži hormonske supstance slične estrogenu pa je vrlo koristan u regulaciji hormonske ravnoteže. Pored toga vrlo je dobar prirodni sedativ i jača nerve otklanjajući napetost.

Kleka je pored svojih antireumatskih i diuretskih svojstava poznata i kao biljka koja sanira infekcijske procese i poremećaje u menstrualnom ciklusu.

Sladić je vrlo ljekovita biljka koja ima primjenu u raznim slučajevima. Svojim jedinjenjima deluje ne samo kod plućnih problema, problema sa želucem i kod svih upalnih procesa, već reguliše i rad hormona.

Način upotrebe: 70 do 280 kapi 3 puta dnevno u zavisnosti od stanja pacijenta.

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mjestu, van domašaja djece.

Rok trajanja: Neograničeno.