30 dnevni program čišćenja organizma

360,00 KM

Zašto vam je potreban 30-dnevni program čišćenja organizma?

30-dnevni intenzivni program čišćenja organizma je za svakoga ko želi da u potpunosti promijeni i unaprijedi svoje fizičko, emocionalno i duhovno zdravlje. Nije bitno kakav zdravstveni problem imate, pa čak i da nemate nikakvih problema. Ovaj program je za sve one koji žele dramatične promjene na bolje u svom životu. Posle 30 dana bićete fizički, emocionalno i duhovno druga osoba, jedna nova, zdrava osoba. Garantovano! Njime ćete izbaciti iz tijela sve otrove, a ubaciti potrebne hranljive sastojke.

Nakon završetka ovog programa ljudi su često govorili da imaju mnogo više energije, i da izgledaju i da se osjećaju bolje nego u posljednjih 30 godina svog života.  Nakon 30 dana primjene ovog programa, kod većine pacijenata su nestale sve tegobe, problemi i bolesti.

Napomena: 30-dnevni program je opšteg tipa i može ga primjenjivati svaka osoba, nebitno da li imao ekcem, dijabetes, migrenu, kamen u bubrezima, zatvor ili neki drugi zdravstveni problem, ili želi preventivno očistiti organizam. U pomenuti program, po potrebi je moguće uključiti i druge biljne formule, ulja, sirupe, čajeve itd. kako bi se određeni zdravstveni  problem brže riješio.

Opis

Paket 30-dnevnog programa čišćenja organizma u osnovi sadrži  24 preparata:
– Crijeva 1 (50 gr. u prahu) , 2 komada
– Crijeva 2 (150 gr. u prahu), 2 komada
– Tinktura Imuno plus – Ehinacea (50 ml), 2 komada
– Tinktura Imuno Tonik (200 ml), 2 komada
– Tinktura Detoks (50 ml), 2 komada
– Tinktura Jetra-Žuč (100 ml), 2 komada
– Tinktura Bubrezi-Bešika (100 ml), 2 komada
– Tinktura Cirkulacija(50 ml), 2 komada
– Čaj za detoksikaciju (200 g), 2 komada
– Čaj za bubrege i bešiku (200 g), 2 komada
– Antiparazitna terapija (50 ml), 4 komada
– Štampano izdanje knjige 30-dnevni program čišćenja organizma