5-dnevni program čišćenja bubrega

60,00 KM

Paket 5-dnevnog programa čišćenja bubrega i bešike sadrži:
– Tinktura Bubrezi-Bešika (100 ml), 1 komad
– Tinktura Detoks (100 ml), 1 komad
– Čaj za bubrege i bešiku (200 g), 1 komad
– Štampano izdanje knjige 5-dnevni program čišćenja bubrega

Opis

Zašto vam je potrebno 5-dnevno čišćenje bubrega i bešike?

Ako hoćete da budete zdravi, održavanje bubrega je osnovna stvar. Svaki organ u vašem tijelu zavisi od zdravlja vaših bubrega. Zapravo, svim ćelijama u vašem tijelu je potrebno dostaviti hranljive sastojke, a toksine je potrebno izbaciti, za sve ovo su vam neophodni bubrezi! Bubrezi koji ne rade potpunim kapacitetom ostavljaju posljedice na sve sisteme našeg organizma, zato što su bubrezi ključni organ za dostavljanje hranljivih materija i izbacivanje toksina i otpada iz vaših ćelija.

Kako funkcioniše ovaj program?

Ljekovite biljke u dr. Šulcovoj formuli za bubrege i bešiku su pokazale da imaju tri korisne funkcije koje pomažu vašim bubrezima – normalan protok urina, detoksikujuća funkcija i razlaganje kalcifikata u urinarnom traktu.

Listovi uve, bobice kleke, kukuruzna svila, rastavić, čičak, list i korijen peršuna i ostale biljke koje se koriste u ovoj formuli su ljekovite biljke koje se već vijekovima koriste kao diuretici, pomažući stvaranju čiste i zdrave sredine u urinarnom traktu.
List uve sadrži moćne fitohemikalije, kao što su etarska ulja, arbutin, kvercetin, malična i galična kiselina.
Arbutin održava zdrav i čist urinarni trakt. Kvercetin čuva kapilare u delikatnom bubrežnom filternom sistemu.
Malična i galična kiselina (ista ona koju možemo naći u jabukama i jabukovom sirćetu) se dugo koristi za liječenje bubrega.