Detoks

14,00 KM

Dodatak ishrani za detoksikaciju, poboljšanje krvi i imuniteta

Sastojci: Čaparal, crvena djetelina, čičak, bijeli luk, imela, ljuta paprika, štavelj.

Količina: 50 ml

Opis

Čaparal. Vrlo moćna biljka i zvanično najjači antioksidans u prirodi. Koristi se kod detoksikacije cjelokupnog organizma, i za jačanje imuniteta.

Crvena djetelina je ključna biljka u formulama za čišćenje krvi. Sadrži kamaričnu kiselinu koja razrjeđuje krv, i tako obezbjeđuje srcu lakši rad, a ćelijama imunog sistema i hranljivim sastojcima lakše kretanje kroz sistem.

Čičak. Korijen čička deluje kao protivotrov u svim dijelovima organizma. Čisti krv i podstiče izlučivanje urina i znoja, djeluje i protivupalno.

Bijeli luk. Najbolji prirodni antibiotik, razarač kancerogenih i masnih ćelija. Njegov jak  ukus i miris potiču od njegovih sumpornih jedinjenja, koja uništavaju sve mikroorganizme, čiste jetru i krv, podstiču iskašljavanje i čišćenje pluća.

Imela je biljka za razrjeđivanje guste krvi. Spriječava lijepljenje krvnih pločica i stvaranje ugrušaka čime pomaže kretanje krvnih ćelija i olakšava rad srčanom mišiću. Koristi se  kod problema sa visokim krvnim pritiskom i kod ostalih oboljenja krvi i srca.

Ljuta paprika – ima ključnu ulogu u svim procesima oporavka i detoksikacije. Uloga ljute paprika jeste povećanje dotoka krvi u sve dijelove tijela, čime se podstiče efikasnija ishrana tkiva i  borba imunih ćelija. Osjećaj pečenja i temperature koji ona izaziva jeste proces izliječenja u kome kapsicin poziva imune ćelije u jaču borbu protiv neprijatelja.

Štavelj je još jedna od odličnih biljaka za čišćenje organizma koja podstiče čišćenje žuči, čišti krv i eliminiše otrove putem kože i mokraće.

Način upotrebe: 60 kapi 4 do 6 puta dnevno.

Čuvanje: Na sobnoj temperaturi, na tamnom mjestu, van domašaja djece.

Rok trajanja: Neograničeno.